POČETNA STRANAŠKOLA USMENOG PREVOĐENJAPISMENO PREVOĐENJEŠKOLA STRANIH JEZIKATRENING CENTAR
 
O NAMAKONTAKTDOKUMENTI
   
To što Vaši sagovornici ne govore ni jedan strani jezik ne znači da su inferiorni u odnosu na Vas, oni znaju neke druge stvari koje Vi ne znate.
 
 
   
 
 
  ČESTO POSTAVLJANA PITANJA
 
 
INSTRUKTORI KOJI STVARAJU SVOJE NASLEDNIKE
 
995. godine, MULTI SERVIS je okupio ekipu sastavljenu od nekoliko najviđenijih prevodilaca srednje i mlađe generacije i sa njima pokrenuo prvu Školu konsekutivnog i simultanog prevođenja u tadašnjoj Jugoslaviji.  Reč je o nekadašnjim službenicima Prevodilačke službe Savezne Vlade, na čelu sa nekadašnjim načelnikom te službe, G.Vladimirom Pavlovićem. Te ljude je povezivalo bogato zajedničko iskustvo u usmenom prevođenju na najvišem državnom nivou.
 
Danas u školi usmenog prevođenja svoje znanje i iskustvo polaznicima prenose i neki od naših bivših polaznika. Zahvaljujuci svom talentu, stručnom znanju i vec stecenom iskustvu naši najbolji polaznici polako preuzimaju instruktorska mesta od svojih starijih kolega. 
 
Od 16. do 20. septembra 2013, u Generalnoj direkciji za prevođenje (SCIC) Komisije EU u Briselu održana je obuka za buduće nastavnike na dvogodišnjim master studijama konferencijskog prevođenja, a u okviru programa saradnje TEMPUS. Nakon završene obuke dva instruktora u našoj školi usmenog prevođenja postali su akreditovani treneri konferencijskog prevođenja: Vladimir Pavlović (francuski) i Milan Milanović (engleski).
 
             
               
                 
         
           
                 
           
             
                 
       
         
                 
         
           
                 
           
             
                 
 
 
 
 
AKREDITACIJE
 
Vladimir Pavlović - Sertifikat o akreditaciji za trenera konferencijskog prevođenja izdata od strane Generalne direkcije za Prevođenje (SCIC) Komisije EU
 
Vladimir Pavlović - Sertifikat o akreditaciji za usmenog prevodioca izdata od strane Generalne direkcije za Prevođenje (SCIC) Komisije EU
 
Vladimir Pavlović - Sertifikat o akreditaciji za usmenog prevodioca izdata od strane Evropskog parlamenta
 
 
 
 
           
ŠKOLA USMENOG
PREVOĐENJA
PISMENO
PREVOĐENJE
ŠKOLA STRANIH
JEZIKA
TRENING
CENTAR
MULTI SERVIS
         
O školi Stručno prevođenje   Simultano prevođenje O nama
Tečajevi Terminologija   SDL Trados Studio Kontakt
Seminari Osiguranje kvaliteta     Dokumenti
Instruktori Upravljanje kvalitetom      
Polaznici Jezici      
Prijava/Cene/Ugovor Stono izdavaštvo (DTP)        
Galerija Klijenti        
  Tehnologija