POČETNA STRANAŠKOLA USMENOG PREVOĐENJAPISMENO PREVOĐENJEŠKOLA STRANIH JEZIKATRENING CENTAR
 
O NAMAKONTAKTDOKUMENTI
   
Prevodilac ne prevodi reči, već prenosi poruke.
Rečenica se uvek mora završiti, ne sme da „visi“, čak i ako govornik to nije učinio.
 
   
 
Uvod | Stručno prevođenje | Terminologija | Osiguranje kvaliteta | Upravljanje kvalitetom | Jezici | Stono izdavaštvo (DTP) | Klijenti | Tehnologija
 
 
Uvod
 

Od svog osnivanja 1995. godine, razvili smo se u jednu od vodećih prevodilačkih firmi u Srbiji. Naše prevodilačke usluge nudimo domaćim i stranim preduzećima, državnim ustanovama, nevladinom sektoru i pojedincima.

Kvalitetno obavljeni poslovi pismenog i usmenog prevođenja, tačnost i poštovanje rokova, kao i visoka konkurentnost na tržštu Srbije, obezbedili su MULTI SERVISU brz i značajan razvoj.

Posebnu pažnju poklanjamo organizaciji, upravljanju i nadzoru celokupnog procesa prevođenja. Ustanovili smo razrađeni sistem kontrole koji garantuje kvalitet naših usluga i usluga naših saradnika. Rukovođeni pre svega vrhunskim kvalitetom prevođenja, vršimo i odabir svih saradnika.

Pre nego sto isporučimo prevod svom klijentu, izvršimo brojne interne provere jezičke i tehničke preciznosti. Proverimo tačnost stila, idiomatskih izraza, termina i kompletnost pre isporuke prevoda.

Naši prevodioci su visokoobrazovani, iskusni i specijalizovani za stručno prevođenje najzahtevnijih tekstova bilo da se radi o tehničkim ili društvenim naukama, medicini, politici, propagandi, kulturi, umetnosti... Svi tekstovi prevedeni na srpski jezik se dodatno lektorišu, što garantuje maksimalni kvalitet na ovom tržištu.

Iako su naši prevodioci osposobljeni za prevođenje na najfrekventnije svetske jezike, prednost dajemo prevođenju na maternji jezik prevodioca. Ubeđeni smo da jedino tako prevod dobija prave reči za odgovarajući kontekst i odražava mentalitet te zemlje.

Znajući i poštujući međunarodne standarde koji preporučuju da se uvek prevodi sa stranog na maternji jezik (garancija kvalitetnog prevoda), u ovom trenutku smo u mogućnosti da Vam ponudimo kvalitetne usluge prevođenja sa engleskog, nemačkog, italijanskog, francuskog, španskog, ruskog, hrvatskog i slovenačkog jezika na srpski jezik.

U mogućnosti smo da Vam ponudimo kompletnu uslugu od prevoda, lekture, kompjuterske obrade teksta do dizajna, preloma i pripreme publikacije za štampu.

U naše dodatne usluge ubrajaju se: stono izdavaštvo (DTP), priprema za štampu, lokalizacija softvera, prevođenje Web stranica, jezički saveti i organizovanje tečajeva stranih jezika u vlastitim prostorijama ili Vašem preduzeću.

Cilj nam je da budemo partner koji svojim klijentima pruža kompletne usluge u komunikaciji na stranom jeziku. Želimo da obezbedimo kvalitet timskog rada prepoznavanjem potreba klijenata, potpunim posvećenjem krajnjem proizvodu i punim angažovanjem veština svakog ko je uključen u projekat.

 

 
 
 
 
 
 
 
       
       
       
       
       
       
 
 
 
         
ŠKOLA USMENOG
PREVOĐENJA
PISMENO
PREVOĐENJE
ŠKOLA STRANIH
JEZIKA
TRENING
CENTAR
MULTI SERVIS
         
O školi Stručno prevođenje   Simultano prevođenje O nama
Tečajevi Terminologija   SDL Trados Studio Kontakt
Seminari Osiguranje kvaliteta     Dokumenti
Instruktori Upravljanje kvalitetom      
Polaznici Jezici      
Prijava/Cene/Ugovor Stono izdavaštvo (DTP)      
Galerija Klijenti      
  Tehnologija